avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Venituri firma suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Venituri firma suspendata

Am urmatoarea situatie: o firma suspendata din 01.07.2009, balanta si bilantul la 31.12.2009 facute de un expert contabil contin la luna decembrie si venituri din chirii si cheltuieli cu salarii, desi firma nu a mai avut efectiv activitate, deci nu sunt documente la baza acestor inregistrari.
Mai mult, balanta apare cu datorii restante la buget desi acestea au fost platite in momentul in care firma a solicitat regim derogatoriu la ANAF.
In conditiile in care bilantul la 31.12.2009 a fost depus, ce se mai poate face acum pentru rectificarea situatiei. Cum se poate trage la raspundere expertul contabil care a facut si semnat bilantul?
Sper ca m-am facut inteleasa.
Cel mai recent răspuns: monica_d , utilizator 07:38, 16 August 2010
depuneti declaratii rectificative
Eu am inteles ca bilantul depus nu se poate rectifica. Asa este?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate fara activitate care a platit impozit forfetar iuliana25 iuliana25 Buna ziua! Am o firma care de la infiintare si pana azi nu a avut activitate. Fiindca am suspendat-o abia in iulie 2009 am fost nevoita sa platesc impozit ... (vezi toată discuția)
Declaratie de inactivitate in loc de bilant crist1979 crist1979 [quot]Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs pentru a rezolva o problema foarte urgenta pentru mine. Am preluat anul trecut o firma care prezenta urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)