avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Dizolvare si lichidare asociatie nonprofit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Dizolvare si lichidare asociatie nonprofit

Dizolvare si lichidare asociatie foto, fara activitate si fara patrimoniu
E necesar un lichidator (care cere o taxa) sau se poate conform OU26/2000 Art. 57. doar prin PV depus la judecatorie?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 20:02, 24 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OG 26 / 2000 impune in mod expres ca lichidarea sa se faca prin lichidatori autorizati, care in ziua de astazi sunt practicienii in insolventa, si care nu am auzit sa faca gratuit acele servicii... PV depus la Judecatorie se refera la dizvolvare, actiune care declanseaza procedura de lichidare, procedura care dureaza multe luni si nu o pot face decat lichidatorii numiti de Adunarea Generala a asociatiei odata cu adoptarea hotararii de dizolvare.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare(lichidare) ong vintila catalina vintila catalina DACA ASOCIATIA NU A AVUT PATRIMONIU (BUNIRI MATERIALE ) DE NICIUN FEL , TREBUIE SA MAI ANGAJEZ LICHIDATOR PRIN HOTARAREA ADUNARII GENERALE ? ASOCIATIA NU A ... (vezi toată discuția)
Lichidator pentru dizolvarea la judecatorie a unui car ifn. Pusa23 Pusa23 Am infiintat un CAR IFN conform legii 26/2000 Am depus la judecatorie nu in termen legal de 15 zile hotararea Adunarii generale de dizolvare Activitatea era pe ... (vezi toată discuția)
Dizolvare asociatie Dumitreasa Dumitreasa Buna ziua,!cum as putea să închid o asociație non-profit fara prea multe complicații. Am fost mai multi membrii fondatori, iar acum am ramas doar doi,unul ... (vezi toată discuția)