avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

la tribunal sa dat o sentinta in favoarea mea,cealalta parte a facut apel,iar curtea de apel a dat sentinta nefaforabila mie,mai pot face ceva?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:21, 14 Martie 2019
Buna seara,
NU, din nefericire nu se mai poate face NIMIC!
Decizia de la Curtea De Apel este definitiva si singura care se va aplica.
Din păcate, căile extraordinare de atac se pot exercita din motive expres și limitativ prevăzute de lege.
Mergeți la un avocat pentru a vedea dacă vă încadrați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta proces civil- litigii de munca pitic1991 pitic1991 Buna seara, Am si eu o intrebare. O sentinta definitiva si irevocabila emisa de Curtea de Apel in urma recursului unui proces - Litigii de munca - se ... (vezi toată discuția)
Cai de atac extraordinare in procesul civil szabo doinita doina szabo doinita doina prin sentinta judecatoriei mi s-a reconstituit dreptul de proprietate pentru 15 ha teren. la tribunal s-a admis recursul comisiei judetene de fond funciar si ... (vezi toată discuția)
Sentinta IoanPaul IoanPaul Sentinta data in apel de catre tribunal intr-un proces de reincredintare minor poate fi atacata cu recurs la curtea de apel? Pe sentinta scrie 'Definitiva' si ... (vezi toată discuția)