avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decont delegatii pentru profesii liberale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decont delegatii pentru profesii liberale

Se pot deconta cheltuielile cu delegatiile in situatia unui cabinet individual de psihologie (sau orice alta profesie liberala)? Mentionez ca nu sunt angajat, administrator, director sau manager. Decontul se face conform HG nr. 714/2018 (într-o localitate situată la o distanta mai mare de 50 km de localitatea în care își are locul permanent de muncă - indemnizatie de delegare, în cuantum de 20 lei/zi, alocație de cazare, în cuantum 230 lei/zi, alocata FARA ACTE JUSTIFICATIVE (fara hartie de la unitatea de cazare)??

Alte discuții în legătură

Decontare alocatie de cazare - referitor la prevederile din hg 714/2018, cum ca persoana care ... lacramioara81 lacramioara81 Referitor la prevederile din HG 714/2018, cum ca persoana care ocupă o funcţie de demnitate publică beneficiază de o alocație de cazare si poate opta fie ... (vezi toată discuția)
Acordare diurna salariat detasat la 80 km distanta frank09 frank09 Buna ziua Cum trebuie procedat pentru a putea acorda unui salariat diurna daca este detasat la o distanta de 80 km fata de sediul firmei?Ce suma pot sa ii ... (vezi toată discuția)
indemnizație de delegare și alocație de cazare pentru sectorul privat începând cu 01.01.2019. mulțumesc. IAMANDI CRISTIAN IAMANDI CRISTIAN Va rog sa-mi spuneți (și baza legala) care este valoarea indemnizației de delegare și alocației de cazare pentru sectorul privat începând cu 01.01.2019, ... (vezi toată discuția)