avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediului de odihnă stat+privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediului de odihnă stat+privat

Va rog sa -mi spuneti ce se intâmplă în cazul în care CIM-ul de baza este la privat și cumulez la stat? Voi primi banii pentru CO de la stat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 5 Iunie 2019
Bună ziua. Cum aș putea afla daca se va modifica HG 250 din 1992. Există vreun termen standard în Parlament pentru a veni cu această modificare? Există vreun calendar oficial în care aș putea vedea când va fi pe ordinea de zi? A fost publicat pe site-ul Ministerului Muncii în data de 08.03.2019 iar propunerile le-au primit până în 17.03.2019.
[ link extern ]
Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
FinlandDream, utilizator
HG nu va fi modificat de Parlament decat printr-o lege ...in rest, Guvernul il poate modifica prin HG , OG, OUG.

Proiectul de Hotărâre pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 250/1992 privind concediul de odihnă şi alte concedii ale salariaţilor din administraţia publică, din regiile autonome cu specific deosebit şi din unităţile bugetare va fi aprobat dupa data de 18.04.2019.
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
"După data de 18.04.2019" … înseamnă în câteva zile după această dată ori poate tergiversa până la câteva luni? Mulțumesc
NImeni nu va poate da un raspuns exact decat cei de la Ministerul Muncii...
Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Plată concediu de odihnă ? cain2k cain2k Bună seara, Luna aceasta, un coleg din departament nu a primit drepturile salariale din luna iulie, pe motiv că mai este angajat pe baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Plata drepturilor salariale conform contractului de munca - concediul de odihna Sultanescu Sultanescu Am 2 angajatori diferiti si contracte de munca pe durata nedeterminata care prevad drepul de a-mi acorda Concediul de odihna. Un anagajator este Universitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu neplatit loc de munca fractiune de norma ContSters377950 ContSters377950 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema Angajatorul (institutie bugetara) la care lucrez fractiune de norma (4h) nu mai vrea sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)