avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie teren

Buna ziua!
Intenționez să achiziționez un teren, insa suprafața din sentința judecatoreasca(actul de proprietate) este mai mica decat in realitate( cu aprox.100 mp).
Reprezentantul de la cadastru m-a informat că nu poate sa intabuleze suprafața reala, chiar daca vecinii recunosc/ confirma limitele proprietății și mi-a sugerat sa achiziționez o suprafață egală cu cea din actul de proprietate, iar mai apoi sa solicit alipire cu alt teren vecin pe care il detin, iar intr-o etapa următoare sa cer rectificare de suprafata totala.
Va rog sa-mi spuneti cum ar fi cel mai potrivit sa procedez!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:59, 16 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Cum v-a invatat cel de la cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz - teren in indiviziune babysee babysee Buna ziua, situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: a existat un lot in suprafata de aprox. 3000 mp; in 1998 am cumparat din acest lot suprafata de ... (vezi toată discuția)
Intabulare adamcristi adamcristi Bună seara! În urma unei succesiuni, având hotărârea definitivă a instanței, pe un teren de 772 mp, aici fiind inclusă și o casă, domnul de la ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)