avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Decontare carburant
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Decontare carburant

În ce condiții am dreptul sa imi decontez carburantul mașinii pe PFA?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:16, 18 Martie 2019
Daca masina personala o folositi ocazional si in interesul afacerii pe baza unui contract de comodat, va puteti deduce 50% din cheltuielile cu carburantul cu intretinerea (reparatii si piese de schimb), asigurarea, cu conditia ca acestea sa fi luate cu factura sau bon fiscal pe pfa si sa puteti dovedi pin activitate si venitul incasat in acea perioada in care deduceti carburant, cu masina chiar ati folosit-o in scopul realizarii acelor venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)
Pfa in devenire: pot deduce cheltuielile privind carburantul? cum evidentiez piesele de schimb in cazul prestarilor de servicii? si altele... omumaro omumaro Buna ziua, lucrez la o firma de IT. In cateva zile imi vor iesi actele pentru PFA. Ma intereseaza: 1. contractul de comodat asupra masinii personale - ... (vezi toată discuția)