avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Branșare la utilități achiziție locuința noua
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Branșare la utilități achiziție locuința noua

In antecontractul de achiziție apartament nou se specifica faptul ca va fi predat branșat la toate utilitățile (apa, canalizare, curent). Am aflat recent ca apa va fi de la un put forat, nu rețea publica de apa. Dezvoltatorul are acest drept sau este obligat sa branșeze locuințele la rețeaua publica de apa?
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
mari.m, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:33, 21 Martie 2019
Poate debitul apei din reteaua publica nu poate suporta si acest consum, nu ajunge apa la ultimul etaj din cauza presiunii, si atunci a optat pentru put...
Dar atentie ca, daca v-a prelua asociatia si acest put, v-a trebui sa-l si intretina...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)
Facturi abuzive Marius n Marius n Bună, locuiesc la casa ma fost branșat la rețeaua de apa. Între timp am făcut un foraj propriu. Nu mai folosesc apa de la oraș și ei continua să-mi ... (vezi toată discuția)
Bransare retea apa clejutza clejutza Buna ziua! Pe strada pe care am achizitionat un teren in vederea constructiei unei case, vecinii nu sunt de acord sa ma bransez la reteaua de apa de pe ... (vezi toată discuția)