avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Registrul unic de procese verbale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Registrul unic de procese verbale

Buna ziua,

Am rugamintea daca imi poate spune cineva de unde se pot achizitiona un "Registru unic de procese verbale" ?
Aveti un model pentru a putea vedea ce rubrici trebuie sa contina ?
As putea sa il redactez/imprim eu si sa adaug filele intr-un dosar ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 18:47, 22 Martie 2019
Cautati in orice papetarie, fizica sau online, 'registru cartonat A4' preferabil liniat dictando.
Il cumparati, scrieti pe el 'Registru unic de procese verbale al Asociatiei de Propr Cutare'. Numerotati filele, scrieti pe contracoperte (sau pe prima si ultima pagina daca nu se poate) "acest registru contine ??? file, numerotate de la 1 la ??? | Calitatea | Nume prenume | Semnatura | Data | eventual stampila asociatiei"

Nu exista model, nu are rubrici. De obicei fiecare PV se incepe pe pagina noua dar nu e musai.

Registrul nu se poate alcatui din file disparate si se redacteaza exclusiv manual (din pacate).
Ultima modificare: Joi, 21 Martie 2019
CipM, utilizator
Multumesc pentru raspuns. Din cea ce imi spuneti d-avoastra rezulta ca procesele verbale insasi se completeaza in acest registru unic de procese verbale. Pai cine sta sa scrie o zi intreaga niste texte standard, numele proprietarilor, etc ?
Eu am procesele verbale tipizate. Completam in PV doar nr, data, ordinea de zi, deciziile luate, rurica de voturi iar la final este un tabel cu semnaturile proprietarilor prezenti. In rest totul este redactat. Se numeroteaza procesul verbal cu cate file contine si gata.
Pe mine ma interesa strict cum sa procedez in a documenta procesele verbale in acest registru unic de procese verbale.
In acest registru scriu doar numerele de procese verbale la rand, cu data, eventual semnaturi CEX. Pe o pagina de registru inscriu 20 de procese verbale.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exact, procesele verbale se scriu de mana, in timpul sedintei, cu pixul, direct in registru.
Toata lumea ar vrea sa procedeze ca dvs, inclusiv eu, dar nu se poate (eu as vrea si conferinta + vot online). Tipizatele pot folosi cel mult drept ciorna.
Art.47
(7) Procesul-verbal al ședinței, care descrie evenimentele în desfășurare, hotărârile adoptate și rezultatele voturilor, va fi redactat de un membru al asociației numit secretar al adunării generale prin votul majorității celor prezenți.
(5) Hotărârile adunărilor generale se consemnează, numai în timpul ședinței, în registrul unic de procese-verbale al asociației de proprietari, se semnează de către toți membrii prezenți ai adunării generale, de cenzor/comisia de cenzori și se afișează la avizier.


@CIpM art corect este 49 din lege
Ehm, am mancat si eu 2 articole pe drum ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru unic asociatie de proprietari doina99 doina99 Buna ziua! Va rog sa mi spuneti daca registrul unic al asociatiei de proprietari poate fi inlocuit cu un dosar in care sunt trecute pv urile adunarilor ... (vezi toată discuția)
Legalitatea intocmirii proceselor verbale GHEORGHIAN GHEORGHIAN Este legal ca procesul verbal de la adunarea generală cât şi cele lunare întocmite pe calculator şi apoi semnate de comitetul executiv, ... (vezi toată discuția)
Sedinta adunare generala Bobu_M Bobu_M La inceperea sedintei de la adunarea generala a asociatiei pentru anul 2013, au fost alesi 3 membrii din asociatie pentru redactarea procesului verbal. Dupa ... (vezi toată discuția)