avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Intrebarea mea e in legatura cu liigiu de munca care ar fi pasii si ce ar trebui sa contina plangerea depusa la tribunal!Tatalui meu ii s-a dat din ianuarie 2009 pana in martie chiar aprilie cate 100 ron din tot salariul ajungandu-se astfel la o suma in august care trebuiau sa ne-o dea de 3230 lei din august cand tata a intrat in medical caci a suferit o interventie chirurgicala grea ,nu a mai platit nimic nici macar medicalele.Din cele 3230 lei ne-au dat 700 lei in august chiar inainte de operatie,dar de atunci nimic!Vreau un litigiu de munca caci nu se mai poate astfel nu ne iau in seama si de banii respectivi avem nevoie ptr un tratament de cancer!Ce dovezi am nevoie in dosar,am o hartie de mana semnata si stampilata de ei precum ca nu au platit salariile atat am reusit sa fac,dar ce fac cu statele de plata semnate de ei???Astept un raspuns va rog
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 21 Noiembrie 2009
Daca prezinta state de plata recente, aveti posibilitatea sa solicitati instantei inscrierea lor in fals.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot dovedi ca patronul a semnat contractul meu de munca? mihai251979 mihai251979 Buna ziua! Patronul a semnat contractul in locul meu din diferite motive,spuse de catre el.Cand am cerut sa semnez contractul ,mi-a zis ca a rebuit sa semneze ... (vezi toată discuția)
Munca fara contract dorel13 dorel13 Stiind ca este angajatul unei firme( i se desfacuse contractul de munca fara a depune o demisie si fara a primi o decizie), o persoana a lucrat timp de un an ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care ... Lucian Furdui Lucian Furdui Bună ziua, am avut un proces cu o firmă de transport la care lucram ca șofer și am plecat de la această firmă fără preaviz de 20 de zile pentru că nu ... (vezi toată discuția)