avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un chiriaș care nu plătește chiria la timp, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un chiriaș care nu plătește chiria la timp, întârzie plata utilităților, a adus animale în casă, copiii lui au mâzgălit pereții... ce pot face ca să îl dau afară?

Buna ziua!
Sunt proprietar si am un chirias care nu plateste chiria la timp, intarzie cu plata utilitatilor, a adus animale in casa desi i-am spus ca nu accept....copiii lui au scris pe peretii casei....deci nu isi respecta nici termenele de plata si nici nu are grija de casa. Ce pot face ca sa il dau afara?
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Notificati-l in scris reziliere contract
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atat timp cat locatarul nu respecta clauzele contractual asumate,notificati-l oficial cu scopul anuntarii rezilierii contractului de locatiune,plata debitelor acumulate sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias nu vrea sa plece criss123 criss123 Buna ziua.detinem un apartament care a facut obiectul unui contract de inchiriere incheiat la anaf.Ulterior am fost nevoiti sa vindem apartamentul,chiriasul a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu chiriașul Busuioc Ovidiu Busuioc Ovidiu Am o garsoniera inchiriata cu contract inregistrat la a.n.a.f.,ne mobilata. Chiriasul si-a cumparat mobila,intre timp a aparut egrasie in garsoniera. Chiriasul ... (vezi toată discuția)
Chiriașii nu au plătit chiria din luna mai miha12 miha12 Chiriași nu au plătit chiria din luna mai, contractul este valabil până în 31.12.20. Contractul este depus la anaf. În contract am scris ca rezilierea ... (vezi toată discuția)