CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
 CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat 	
			 Noah16 
	    	Utilizator

Noah16 
	    	Utilizator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			~ final discuție ~
 ENGFULL	                   

buna ziua 
sunt novice in legislatie dar mai ales in  practica \"europeana \"
in schimb ma confrunt cu diverse dosare cu \"straini \" in principal de ... (vezi toată discuția)
	                    ENGFULL	                   

buna ziua 
sunt novice in legislatie dar mai ales in  practica \"europeana \"
in schimb ma confrunt cu diverse dosare cu \"straini \" in principal de ... (vezi toată discuția)

gabryelagl	                   

Buna ziua.am o problema f grava,de 2 ani locuesc cu sotul in It,cu fetita noastra de 3ani si baiatul de 15 ani din prima casatorie.problema grava este ca a ... (vezi toată discuția)
	                    gabryelagl	                   

Buna ziua.am o problema f grava,de 2 ani locuesc cu sotul in It,cu fetita noastra de 3ani si baiatul de 15 ani din prima casatorie.problema grava este ca a ... (vezi toată discuția)

ValiChira	                   

Casatoriti fiind in Romania am imigrat in Canada unde am divortat. In Canada s-au nascut doi baieti. Acolo am avut garda comuna copiilor (o sapt./o sapt.). In ... (vezi toată discuția)
	                    ValiChira	                   

Casatoriti fiind in Romania am imigrat in Canada unde am divortat. In Canada s-au nascut doi baieti. Acolo am avut garda comuna copiilor (o sapt./o sapt.). In ... (vezi toată discuția)