avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... abuz in serviciu
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

abuz in serviciu

buna ziua,
as dori sa ma indrume cinava in legatura cu o intamplare. Anul trecut am avut o altercatie verbala cu unul dintre vecini cu privire la consumul de bauturi alcoolice in fata scarii. tin sa precizez ca in bloc locuiesc familii cu copii minori care vara ies la joaca in fata blocului si asculta vrute si nevrute scoase din gura acestor betivi. Bun. A doua zi am fost chemat la sectia de politie de catre prietenul acestui vecin care este politist si amenintat subtil...de atunci de fiecare data cand ne intalnim sunt provocat de acest vecin (betiv). ce trebuie sa fac avand in vedere ca la sectia de politie nu rezolv nimic
Cel mai recent răspuns: micra33 , utilizator 09:35, 26 Martie 2019
Nu se.rezolva de fel la poliție astfel.de situații.
si in cazul acesta ce ar trebui sa fac?
Nu răspundeți provocărilor și cereți administratorului asociației de care aparțineți să se implice cu privire la aceste aspecte. Ar trebui să exste și un polițist de proximitate care se ocupă de zona respectivă, solicitați-i sprijinul, să stea de vorbă cu individul și să îi pună în vedrere să fie civilizat.
administratorul nu se baga iar politistul de proximitate este chiar prietenul individului
dati-mi si mie o rezolvare la chestia asta va rog
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sa fac?? capelo capelo Buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce pot sa fac impotriva unui vecin care imi tot muta masina mea proprietate personala pe domeniul public motivand ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unei persoane care locuieste intr-o uscatorie Simona26 Simona26 Buna ziua. Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: de vreo 7 ani, in blocul in care locuiesc, in una dintre uscatoriile/camarile aflate pe ... (vezi toată discuția)
Bolnav la bloc - muzica la volum maxim fx fx Buna, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns , ceva deoarece ma aflu intr-o situatie mai aiurea.... Am 27 de ani locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Am un ... (vezi toată discuția)