Buna dimineata. Locuiesc intr-o locuinta ANL SI anual sunt nevoit Sa reinoiesc contractul cu primaria. Totodata anual reinoiesc contractul SI cu Electrica, nu se intampla acelasi lucru SI la gaze. Anul acesta am intarziat 3 zile lucratoare Sa depun actele pentru prelungirea contractului de furnizare la electrica. M-am prezentat la sediul acestora in data de 26.03.2019, cu documentatia necesara, m-i sa prelungit contractul, aceasta s-a intamplat in jurul pranzului, iar la ora 15 , o echipa de la electrica a venit si mi-a luat contoarul electric, lasandu-ma fara curent .vreau sa stiu daca aveau dreptul sa ma deconecteze fara o notificare prealabila. La electrica aroganta totala, nu te primeste nimeni in vorba. Pot solicita in instanta daune ptentru prejudiciul creat?
Daca ati depus actele pentru reinoire contract cu o intarziere de 3 zile nu ati respectat contractul si masura luata de Electrica este prevazuta in contractul incheiat intre parti, firma procedand ca atare.
Abuz gdf suez
abhramovici
Locuiesc cu chirie intr-un bloc din Brasov.In data de 1 aprilie cei de la GDF Suez mi-au facut o \\"pacaleala\\" sigilandu-mi contorul de gaz pt neplata unei ... (vezi toată discuția)