avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto

Pot da de permis dacă am cazier pentru circulație auto?
Menționez ca în hotararea judecătorească nu specifica faptul ca nu am dreptul de a deține permis auto.
Cel mai recent răspuns: Mariusmc01 , utilizator 01:52, 5 Aprilie 2019
Dar totuși asta nu ma împiedică sa dau de permis nu??

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu.

Va impiedica, aveti cazier.
Da știu asta dar supraveghetorul meu mia zis ca pot da de permis. Culmea chiar dansa mia zis de ce nu am dat pana acum

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Va impiedica, aveti cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea in cazul unei pedepse cu suspendarea executarii sub supraveghere victorn victorn am primit inchisoare cu suspendare 10 luni!si perioada de supraveghere de 3 ani si 10 luni! cand se poate cere reabilitarea s-au mai bine zis stergerea ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar- pedeapsa aplicata, termen de incercare, reabilitare euTU euTU Buna ziua, am fost condamnata la cu 4 ani cu suspendare in anul 2010, as vrea sa stiu cum este cazierul meu acum ... (vezi toată discuția)