avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis auto

mi-a fost anulat permisul auto pentru refuzul prelevării de probe biologice. Ce trebuie sa fac pentru a redobândi permisul auto?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 22:24, 29 Martie 2019
La trecerea unui termen de un an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare puteți întreprinde demersuri pentru a reîncepe cursurile școlii de șoferi și a da din nou examen pentru obținerea permisului.

Avocat Matache Alexandru
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus cu permis suspendat Nina chirita Nina chirita Am avut dosar penal pentru condus cu permis suspendat.mi sa anulat acum ce pot sa fac unde sa intreb (vezi toată discuția)
Permis anulat sau îl pot redobândi fara examen? maxy2018 maxy2018 Salutare. Am și eu o intrebare, permisul este anulat ? Trebuie sa fac din nou școala de șoferi? Complet: C9 Penal Tip solutie: Condamnare fără ... (vezi toată discuția)
Intrebare: Mariuss2011194 Mariuss2011194 Pe fondul ar.t 336 alin. 1 (conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice), mi s-a intocmit dosar penal. In situatia in ... (vezi toată discuția)