avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Tichete cadou
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Tichete cadou

Buna ziua.
Va rog, sa-mi spuneti care este varsta maxima pentru copii in vederea acordarii tichetelor cadou.
De asemenea, daca un parinte are in grija 2 copii: unul este copilul sau natural, iar celalt este copilul sotiei din alta casatorie, primeste tichete cadou pentru ambii copii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Simion Eugenia , Contabil 10:44, 29 Martie 2019
Tichete cadou se pot oferi maxim 150 lei de persoana angajata deductibil pentru o ocazie (8 martie, 1 iunie, craciun, paste) indiferent de numarul de copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil lenacryss lenacryss Buna ziua, În prezent sunt in concediu pentru cresterea copilului. La locul de munca unde sunt angajată, copiii angajaților primesc tichete cadou pt ziua ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete cadou mmarianne mmarianne Buna ziua, Cu ocazia zilei de 20 iulie - societatea noastra sarbatoreste ziua patronului spiritual, ocazie cu care a acordat salariatilor tichete cadou in ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou de paste ionela11 ionela11 Buna ziua, Pot comanda tichete cadou pentru angajati si de Paste daca am comandat de 8 martie?....sunt in limita a sumei de 150 lei/persoana/eveniment? Este ... (vezi toată discuția)