avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vacanța
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vacanța

Vacanța între anii de studiu facultate/zi se considera in stagiul minim de 15 ani pentru pensie? In adeverinta primita de la facultate se specifica intreaga perioada de studiu, inclusiv vacanțele. Asa este?
Ultima modificare: Vineri, 29 Martie 2019
radu2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:07, 30 Martie 2019
Da, asa este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am carte de munca anterior facultatii facuta la zi! cernatlarisa cernatlarisa Buna Ziua! In situatia in care inainte de a intra la facultate, respectiv in vacantele de vara am lucrat (cateva luni) si mi s-a intocmit carte de munca, este ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie pentru limita de varsta cretzustancu cretzustancu Buna ziua, M-ar interesa , daca stie cineva si este amabil sa-mi lamureasca un aspect privind subiectul: - stagiul complet de cotizare depasit (40 ani) - ... (vezi toată discuția)
Pensii Revil Revil Bun gasit! Am varsta de 64 ani si jumatate, stagiu complet de cotizare de 32 ani si 4 luni si am lucrat in gr.2 peste 10 ani (adeverinta eliberata pt.perioada ... (vezi toată discuția)