Mai pot face ceva in instanta daca am fost amendat cu 6 puncte penalizare si talonul luat daca am fost oprit iar numarul din fata deoarece l-am agatat si am rupt suportul a fost pus la vedere in geam,am facut poze cu agentii langa masina vazandu-se numarul in geam,exista vre-o sansa sa castig in instanta deoarece mi se par prea mult cele 6 puncte penalizare.
Presupun ca v-a scris de incalcarea prevederilor RA OUG Art. 26(2), si sanctionata de Art. 108d(4). Desi, e o tampenie, daca iti spargi suportul si risti sa pierzi numarul, ce faci? Chemi platforma sa te ridice sa te duca in service? #-oNormal ca mergi cu numarul in geam, la loc vizibil, pana acasa sau la service, unde remediezi problema.
Am circulat si eu, ca dumneavoastra, de cel putin 4-5 ori cu numerele in geam si nu am fost oprit niciodata, desi am trecut pe langa suficiente filtre.
Spagari si pandari de doi lei, cred ca au cautat mult in OUG pana sa gaseasca ceva de genul asta.
Daca va incurca punctele si amenda, faceti contestatie, desi slabe sanse. Incercati sa va legati de asta:
OUG 195, la art.99 (16) :
16. conducerea unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau înregistrare sunt deteriorate, murdare ori acoperite cu gheaţă sau zăpadă de natură a împiedica identificarea numărului de înmatriculare sau de înregistrare;
Aratati instantei ca ati fost de buna credinta si ca e vorba de un articol de lege care scapa din vedere micile accidente care se pot intampla oricui si care nu presupun rea-vointa.