avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Asi vrea sa stiu ca atunci cand se face o exectare silita si cer o poprire trebuie sa cer si executarea silita imobiliara?
Daca cer executarea silita imobiliara trebuie sa identific inainte acel imobil?
Si daca initializez inainte numai poprirea si daca observ ca nu are nici un efect nici dupa validarea sa mai pot sa cer executarea silita imobiliara?
Ma refer la o persona fizica
Am uitat sa zic ca tertul poprit este in insolventa si deci nu am ce executa iar executarea silita se prescrie dupa 3 luni.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
ContSters112624, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 22 Noiembrie 2009
Va multumesc mult pentru raspunsul prompt.
Eu nu sunt jurist de meserie si nu inteleg prea mult din ce ati scris,
Atat asi dori sa va mai intreb daca aceasta procedura se aplica in cazul meu si daca raspunsul este pozitiv am sa merg la executor
Nu trebuie sa mergeti la executor , ci mai intai la instanta de judecata pentru a solicita certificarea titlului executoriu ca fiind Titlu executoriu european ... dupa ce obtineti acest certificat mergeti la executor si solicitati sa puna in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata europeana ENGFULL ENGFULL buna ziua sunt novice in legislatie dar mai ales in practica \"europeana \" in schimb ma confrunt cu diverse dosare cu \"straini \" in principal de ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului de executare european vilbuc vilbuc Am obtinut o hotarare judecatoreasca irevocabila si executorie in urma respingerii cererii in anulare la hotararea data pe legea 119/ 2007. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui titlu executoriu european desirelia75 desirelia75 care sunt pasii ce trebuie urmati in urmatoarea situatie : am o hot definitiva si irevocabila prin care fostul sot e obligat la plata unei pensii de ... (vezi toată discuția)