sal.detin un teren in bragadiru jud ilfov si m-am apucat anul acesta de constructia unnei case.acum ca am terminat-o vreau sa fac si gardul sa-mi delimitez propietatea.dar in certificatul de urbanism imi scrie urmatoarele:
-se va reglementa accesul carosabil conform hg525/1996;
-limita de imprejmuire :3,5m de la limita propietatii dinspre str.xxx conform profil drum de 11metri;
-utilitatile se vor executa din fonduri propii,primaria neavand fonduri :(
---------------------------------------------------------------------------------------------
pe mine ma intereseaza cel mai rau ce inseamna prin limita de imprejmuire 3,5metri de la limita propietatii dinspre str. xxxx?adica sa-mi fac gardul cu 3,5 metri mai in spate sa renunt la teren asa pe degeaba?????
va multmuesc.
cu siguranta in certificat scrie mai multe, sunt date mai multe amanunte. asa ca dvs trebuie sa lamuriti aceasta probklema la primaria de unde v-a fost emis.
nu poate cineva sa va ia terenul pe degeaba, probabil veti fi expropriat si despagubit pe acei cativa metri pe care o sa treaca un drum ...
din pacate doar atit scrie.iar pierderea ar fi destul de mare 3,5 metri x21.5=75.25 metri !Miine dim am sa fiu la primarie sa inteleg dc ar trebui sa cedez.in mod normal nu ar trebui sa primesc o hotarire judecatoreasca eventual si o despagubire cum ca mi se i-a terenul ?sau ei poate sa zica doar gardul sa-l fac mai inapoi cu 3,5 metri si in fata sa pot face parcare sau nu stiu orice le trec4e prin cap ? :(
chiar trebuie sa cedez terenul pe degeaba?am intrebat la primarie cind am cumparat terenul dc nu am fost informat de treaba asta,iar ei mi-au zis ca trebuia sa fi scos certificat urbanism pt constructie ci nu pt vanzare cum am scos eu.