avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lămurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lămurire

Am fost angajată într-o instituție de stat pe postul de îngrijitor (in acel moment eram primul an la facultate, studii superioare in curs). Aceasta a fost opțiunea mea la momentul respectiv. Studiile medii necesare pentru acel post erau 10 clase finalizate. Am sustinut concurs, proba dosarului si interviul. În prezent, directorul vrea sa imi desfacă contractul de muncă pe motiv că nu am nici o diplomă care atestă calificarea de îngrijitor. Ba, mai mult, ma ameninta cu restituirea banilor încasări in toti acesti ani. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:40, 4 Aprilie 2019
Doar sa va aparati in instanta , invocand conditiile prevazute pentru inscrierea la concurs de la acea data ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare cim AndreiTimi AndreiTimi Buna seara, Am si eu o intrebare. Daca firma este cu capital privat pot inregistra la ITM un contract de munca pentru un angajat cu codul COR 213904 ... (vezi toată discuția)