avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este normal ca in 2009 sa functioneze o asociatie dupa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este normal ca in 2009 sa functioneze o asociatie dupa un statut din 2003??

Ma gasesc intro situatie deosebita, (sunt reprezentant al tatalui meu in relatiile cu asociatia de locatari/proprietari). Aceasta functioneza dupa un statut inregistrat in 2003. Nu ar fi trebuit cf. hg1588/2007 pub. in M. O. ian 2008 abrogat??? Sunt chemat in justitie pt. un debit, insa listele de plata (cu stampila asociatiei dar fara semnaturile si numele Pres. si admin. in clar , cuantumul cheltuielilor comune sunt pe nr. de persoane nu diferentiat pe cota-parte indiviza (asa cum prevede legea in vigoare) Ce pot sa fac??? Multumesc pt sfaturi
Cel mai recent răspuns: valicarmen03 , utilizator 12:44, 2 Mai 2010
Am dosarul in copie deschis si reusind sa descoper un cod, "metode specifice" am "interceptat " indicatiile atit catre Directorii de utilitati cit si cu Judecatoria( persoana nu ma refer la institutia in totalitate ) si Parchetul (idem). Vreau si imi doresc sa cred ca, art .6 din LEGEA FUNDAMENTALA se aplica tuturor celor vinovati............P.S ex: catre un Director ..(.in traducerea mea .)....daca nu ma acoperi si eu pot sa ma "leg" de faptul ca agentul termic nu avea temperatura optima......etc Multumesc pt. rabdarea de a citi topicul
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
corneliu77, utilizator
elga50 a scris:

Pe mine m-ar interesa de ce aveti parerea ca aceasta asociatie este ilegala?
Din ce povestiti in 1998 s-a constituit o asociatie prin fuzionarea a doua blocuri. A fost adunare generala, probabil s-a si reconvocat, s-a intocmit un PV si a functionat asa pana in 2003 cand au autentificat la notar statutul, acordul de asociere si PV de constituire a asociatiei. Deci in acest moment au obtinut si personalitate juridica.
....................
Cum ati ajuns la ideea ca sunteti furati? Si care sunt acele mijloace specifice ale securistului care face asta?
D-na elga50 care acord?........ daca proprietarii nu au semnat, de unde sa'l scoata asociatia? Multumesc.
hotararile adunarilor generale sunt acte interne nu sunt juridice , statutul este baza si legea 230/2007 daca nu sunt inregistrate modificarile la statut si figureaza alte persoane inreg.nu au calitate procesuala si nici nu aveau dreptul sa va actioneze ptr debit succes. am si eu un proces similar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie infiintata pe legea 114/1996, respecta legea 230/2007?? caralin caralin Buna seara, Fac parte dintr-o asociatie de proprietari care s-a infiintat in anul 1998 pe baza legii 114/1996, obtinand toate actele legale de atunci ... (vezi toată discuția)
Modificare numar membri comitet executiv emilia160189 emilia160189 Buna ziua, Un comitet executiv este format din 5 membri inca de la infiintarea Asociatiei de proprietari. Numarul membrilor nu figureaza in statut sau in ... (vezi toată discuția)
Cati cenzori poate avea o asociatie de proprietari??? stelutamaria stelutamaria buna ziua tuturor. in L 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari la art. 21 alin.1este prevazut : La adunarea ... (vezi toată discuția)