avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... testul ADN
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

testul ADN

Costul testul ADN este mai scump daca se face prin instanta sau daca se face de comun acord?cum e mai bine ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:51, 26 Noiembrie 2009
Daca am gandi asa, ar insemna ca nimeni sa nu mai faca niciun fel de expertize, vreodata. Procentul negativ de 0,000001% este insignifiant.
Dupa cum stiti, orice raport de expertiza este supus erorii omului, niciunul nu este 100% cert. In cazul expertizei ADN insa, marja de eroare stabilita prin calcule stiintifice este atat de aproape de 0% incat nu poate fi luata in considerare. ;)
Acest procent de 99,9999% se trece in acest fel pentru a preintampina orice eroare umana de genul incurcarii probelor ! In acest fel este eliminata orice posibilitate de a da in judecata laboratorul care a efectuat testul ADN! :D
MIHAI GRIGORE a scris:

Acest procent de 99,9999% se trece in acest fel pentru a preintampina orice eroare umana de genul incurcarii probelor ! In acest fel este eliminata orice posibilitate de a da in judecata laboratorul care a efectuat testul ADN! :D

Dar in Germania de ce testul ADN are procentul de 100% pentru rezultat ?! :O
Si in Ungaria procentul este tot de 100% . #-o
Nu exista 100%.

Sa fiti mai lamurit, va pot spune ca diferenta dintre ADN-ul unui cimpanzeu si un om este de 1%.Sper ca nu gresesc procentul pt ca au trecut multi ani de cand am aflat.
1% este enorm.Daca priviti lucrurile asa, e clara treaba.:)

Oricat s-a incercat o asemnare dintre om si maimuta si alte teorii e clar ca omul nu se trage din maimuta.

avocat Claudiu Lascoschi
Oricat s-a incercat o asemnare dintre om si maimuta si alte teorii e clar ca omul nu se trage din maimuta.

Totusi, teoria lui Darwin, potrivit careia omul provine din maimuta (teorie care nu a fost acceptata de creationisti si de conservatorii religiosi) este valabila pentru multi dintre semenii nostri... ;)

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii-urmari? modar modar Am dubii ca fiul meu este al meu. Am declansat actiunea de tagada a paternitatii in instanta. Exista eventuale urmari daca in urma testului adn voi fi ... (vezi toată discuția)
Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate cristiandanila007 cristiandanila007 Ma interesează unde se poate face un test de paternitate şi cât costă pentru un copil. Mulţumesc anticipat. (vezi toată discuția)