avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... testul ADN
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

testul ADN

Costul testul ADN este mai scump daca se face prin instanta sau daca se face de comun acord?cum e mai bine ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:51, 26 Noiembrie 2009
cora2006 a scris:

Oricat s-a incercat o asemnare dintre om si maimuta si alte teorii e clar ca omul nu se trage din maimuta.

Totusi, teoria lui Darwin, potrivit careia omul provine din maimuta (teorie care nu a fost acceptata de creationisti si de conservatorii religiosi) este valabila pentru multi dintre semenii nostri... ;)

:offtopic: Daca omul nu se trage din maimuta , atunci cum a aparut ?

Pentru ca marea majoritate a femeilor considera ca barbatul se trage din porc , mai ramane de rezolvat originea femeii ! :O

Ontopic : Este trist ca in Romania exista un monopol al testului ADN , si nu se da drumul la concurenta din acest domeniu .
Omul a aparut asa cum a aparut si maimuta:D

Nu cred ca este posibil sa se faca expertize legale.
Se pot face insa expertize extrajudiciare de cabinete medicale daca au dotare corespunzatoare.Ar fi insa mai scump testul ADN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii-urmari? modar modar Am dubii ca fiul meu este al meu. Am declansat actiunea de tagada a paternitatii in instanta. Exista eventuale urmari daca in urma testului adn voi fi ... (vezi toată discuția)
Proces pentru paternitate florian_alexandru florian_alexandru Buna ziua. In cateva cuvinte as dori sa prezint cazul meu:am un copil de aproape 2 ani provenit dint-o relatie mai mult sau mai putin serioasa.Barbatul care ... (vezi toată discuția)
Test de paternitate cristiandanila007 cristiandanila007 Ma interesează unde se poate face un test de paternitate şi cât costă pentru un copil. Mulţumesc anticipat. (vezi toată discuția)