avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare asociatie de proprietari

Buna ziua,

Am cumparat un apartament intr-un bloc construit de un dezvoltator care are majoritatea momentan (a sistat vanzarea apartamentelor) si doreste infiintarea asociatiei impunand anumite conditii. A incheiat un contract contract cu o firma de administrare, mentenanta si intretinere condominiu in luna ianuarie 2019 pe o perioada de 5 ani la un pret de 3,5 lei/mp util pe care doreste sa o impuna in cadrul asociatiei prin regulamentul condominiului inca neaprobat.. Noi proprietarii nu suntem de acord cu o astfel de abordare si am dori daca ne puteti oferi o solutie in acest sens.
Daca este nevoie pot transmite pe email propunerea de statut, de regulament si contractul de vanzare cumparare.

Multumesc,
Liviu

Citiți, vă rog, regulamentul (în special 2.17.): www.avocatnet.ro/forum/main/...
Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 10:54, 9 Aprilie 2019
Buna seara. Cautati pe forum, a mai fost o speță asemănătoare chiar azi, gasiti acolo o soluție... Discuția a avut loc chiar azi, o gasiti usor- sunt pe telefon ca va lasam un link.
Pe scurt, nu este legala o asemenea obligatie, angajarea firmei de administrare, administratorului, este in sarcina Asociatiei, reprezentată de președinte.
Legea 196/2018 si ordinul MDRAP 1058/2019.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statut nou asociație de proprietari Viorel Ariton Viorel Ariton Dacă Asociația de Prop. are statut încă de la înființare, din anul 2003,mai trebuie sa facă încă unul? (vezi toată discuția)
Normele de aplicare ale legii 196/2018 ! vasile14belciug vasile14belciug Vă rog să mă ajutați să intru în posesia NORMELOR DE APLICARE ALE LEGII 196/2018 ! Vă mulțumesc frumos ! (vezi toată discuția)
Buna ziua, dorim sa cumparam un imobil de genul "case insiruite", ... Sorin1986 Sorin1986 Buna ziua, Dorim sa cumparam un imobil de genul \"case insiruite\", pe care apoi sa il inchiriem. In antecontract se specifica: \"Cumparatorul se obliga sa ... (vezi toată discuția)