avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE

Buna ziua,

1. As vrea sa stiu cat ma costa succesiunea pt un apartament cu 3 camere in Bucuresti, deoarece a decedat bunica sotului meu si matusa lui vine din Canada sa faca actele, saptamana viitoare...... am inteles ca sunt costuri la 1500 - 1800 lei?

2. Apartamentul este pe numele bunicii decedate, tatal sotului meu a decedat acum 3 ani si au ramas mostenitori - matusa si sotul meu.
Ce parte i se cuvine fiecaruia?

Va multumesc din suflet pt ajutor!!!

O zi frumoasa va doresc!
Diana
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:34, 9 Aprilie 2019
Nu are importanta pe numele cui sunt actele.
Daca imobilul a fost cumparat in timpul casatoriei bunicilor, atunci este bun comun.
Bunicul era in viata cand bunica a cumparat apartamentul?
Sotul matusii nu are nicio legatura. Este ginere in raport cu defuncta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral urmat de vanzare -cumparare cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Vroiam sa va intreb a cat parte din mostenire imi revine in urma vanzarii unui teren la tara in urmatorul caz: -parintii mei au divortat cand ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am?-mostenire ella_camy ella_camy Ma izbesc de o problema si nu stiu ce drepturi am.Este vorba despre o mostenire. Bunica a decedat (de vreo 22 de ani). In urma ei au ramas in viata sotul si 2 ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dupa bunici ADELA.B ADELA.B Buna ziua , Ma confrunt cu o problema de dezbatere . Bunicii mei au decedat si tatal meu a decedat si nu s-a facut dezbaterea de mostenire asupra unui teren ... (vezi toată discuția)