avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Soțul a luat din seif, fără știrea mea, banii de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Soțul a luat din seif, fără știrea mea, banii de la nuntă și o sumă care aparținea mamei mele. Vreau să divorțăm, dar cum procedez ca să recuperez banii?

Buna ziua ,am si eu o intrebare am avut banii de la nunta+plus banii de pe un imprumut ai mamei in casa intr-un seif si sotul fara stirea mea i-a luat ...Vreau sa divortam dar vreau sa imi recuperez banii pe care i-a luat cum procedez ?
Cel mai recent răspuns: Olivia25 , utilizator 16:27, 10 Aprilie 2019
Puteti contacta un avocat, insa sa fie clar ca trebuie sa dovediti cele sustinute mai sus. Fara dovezi, slabe sanse.
Ok multumesc frumos pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soțul meu a cumpărat înainte de căsătorie o casă cu bani dintr-un împrumut, achitat ulterior cu banii de la nuntă. acum suntem în divorț, ce șanse am la jumătate din casă și din bunuri? emiliano zapata emiliano zapata Bună... înainte de a mă căsători,soțul meu a luat bani împrumut,cu acordul meu și a cumpărat viitoarea noastră casă,trecând-o pe numele lui. După ... (vezi toată discuția)
Banii de nunta partaj andreiionel andreiionel Am avut in anii de casnicie atat o nunta cat si botez. parintii mei au contribuit cu o suma de bani de fapt jumatate din suma. stiu ca ... (vezi toată discuția)
Se poate realiza divortul pe cale amiabila? instalatii instalatii Sunt casatorita de 2,5 ani. relatia a inceput sa scartaie acum 1.5 ani . am remediat neintelegerile atunci dar acum nu mai vreau si nici nu pot. motivele de ... (vezi toată discuția)