avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea CIM in cazut concediului fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea CIM in cazut concediului fara plata

Buna ziua,

Dupa cate zile de concediu fara plata se inregistreaza suspendarea CIM in Revisal?....mi-a spus cineva ca dupa 3 zile consecutiv..este adevarat?....As vrea si eu legea unde scrie asa ceva daca o stie careva si a avut aceasta speta.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 10 Aprilie 2019
Ar trebui sa va arate textul de lege cel care a sustinut asa ceva "dupa 3 zile consecutiv"... probabil ca in reg.intern al angajatorului respectiv este mentionata o astfel de perioada

Potrivit art.54 C.mun., contractul individual de muncă poate fi suspendat, prin acordul părţilor, în cazul concediilor fără plată pentru studii sau pentru interese personale.

Asadar, suspendarea contractului individual de munca in temeiul art. 54 C. mun. este facultativa pentru angajator si nu obligatorie..
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata inseamna suspendare cim? andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, daca angajatul a solicitat un concediu fara plata de 20 zile lucratoare pt studii si i l-am aprobat trebuie inregsitrat in revisal ca ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata mihaela burca mihaela burca O firma agreata ANRE, datorita lipsei de comenzi a trimis salariatii in concediu fara plata pe o perioada de 60 zile. Este obligatoriu suspendarea contractului ... (vezi toată discuția)