avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Concurenta neloiala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Concurenta neloiala

Daca cineva posteaza pe internet pe site-ul propriu ca detine pe stoc substante care sunt interzise reclamelor , este ilegal sau legal?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 07:04, 12 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce înseamnă interzise reclamelor? Există reclame interzise publicului larg, iar dacă vrei să le vezi e un buton care spune, de ex., că ai peste 18 ani. Dacă vorbim despre așa ceva, omul e acoperit. Detaliați
Este vorba de medicamente care se elibereaza doar pe baza de reteta medicala,din cate stiu la acestea este interzisa reclama.Medicamentele se regasesc pe site-ul unor farmacii .Adica ne putem uita la care punct au medicamentul X....este legal?

Adrian Dimitriu a scris:

Ce înseamnă interzise reclamelor? Există reclame interzise publicului larg, iar dacă vrei să le vezi e un buton care spune, de ex., că ai peste 18 ani. Dacă vorbim despre așa ceva, omul e acoperit. Detaliați

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
am inteles. reclama se defineste astfel: "orice forma de mesaj, ...... cu scopul de a promova furnizarea de bunuri, .... sau prestarea de servicii contra cost, fie difuzat în scopuri autopromotionale" (Legea audiovizualului). din ce scrieti, e mai mult o informare logistica, nu te imbie la a cumpara, mai ales ca nici nu ai cum. e doar o opinie, altii pot avea pareri diferite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema interesanta privind capacitatea de exercitiu Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Phiii, ce ma mai doare capul! O sa iau un algocalmin inainte de a va scrie ... asa, acu\' parca e ceva, ceva mai bine. [b]Unu.[/b] In ultimii doi-trei ani ... (vezi toată discuția)
Consumul de marijuana: autorizat in romania chucky9 chucky9 Tocmai am aflat ca Romania a devenit al 10-lea stat din lume care a legalizat consumul de marihuana. Ma rog, doar cu reteta de la doctor... Detalii aici : ... (vezi toată discuția)