avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... ce se va intampla dupa ce referendumul va fi validat
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

ce se va intampla dupa ce referendumul va fi validat

legea de revizuire a constitutiei intra in vigoare la data publicarii in MOF a hotararii Curtii constitutionale de confirmare a rezultatelor referendumului.
Dupa aceasta data va fi modificata constitutia?
Cum este procedura?
Sunt foarte curios sa aflu aceste aspecte
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 23 Noiembrie 2009
Pentru modificarea Constitutiei aceasta (adica Constitutia in forma ei modificata) trebuie supusa unui referendum pentru acceptare.

Imi pare rau, dar nu pot sa va spun ce se va intampla cu privire la referendum-ul din ieri, dar cu siguranta vom vedea ...
Din cate ati aflat, referendumul a fost validat .... acum urmeaza a se intruni comisia pentru revizuirea Constitutiei , adoptarea Legii pentru revizuirea Constitutiei si apoi refendumul pentru validarea Legii de revizuire a Constitutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia de la venetia : guvernul ponta a respectat statul de drept si constitutia la referendum n53 n53 Supun discuției din partea celor interesați pe acest forum a următoarelor aspecte : [b]Comisia de la Venetia : guvernul Ponta a respectat statul ... (vezi toată discuția)
Romania-tara lucrurilor facute invers roxana g23 roxana g23 Oameni buni vi se pare in regula ce se intampla in scumpa noastra tara?Am ramas stupefiata cand am auzit la stiri ca,in loc sa se reduca numarul de ... (vezi toată discuția)
În ce cazuri o lege publicată în monitorul oficial, este lovită de nulitate absolută? viktorV viktorV În ce cazuri o lege publicată în Monitorul Oficial, este lovită de nulitate absolută? (vezi toată discuția)