Multumesc pentru raspuns. Nu am anuntat asta,dar angajatorul stia ca locuiesc in Craiova,caci unde altundeva as fi putut,daca merg la serviciu in fiecare zi. Deci am locul de munca stabil ,in Craiova. Daca ar fi sa se constate nulitatea absoluta a deciziei,cine trebuie sa o faca,Tribunalul Cta sau Dolj,in urma declinarii competentei? ma intreb ce rost are art 252 alin 2lit f,-Codul muncii-daca nu se ia in calcul. In cazul acesta,se pot pune in decizie orice articol,ca o fi bun, ca o fi rau,daca este pus,atunci exigenta este acoperita. Eu ma gandesc ca legea,vrea ca enuntul sau literar sa fie respectat intocmai,iar daca exista in unele cazuri,interpretari, acestea se fac in favoarea angajatului. Daca legea vroia sa zica altceva ,atunci spunea,ca in cazul indicarii unei instante necompetente,atunci instanta isi va declina competenta teritoriala in favoarea instantei competente, dar legea nu spune asta,in cazul art 252. codul muncii. Si in plus,acea decizie se refera la o presupusa abatere,pentru un CIM care este deja incetat de vreo 4 luniAm primit si decizie. ca s-a desfiintat postul.,.Eu aveam doua CIM si am ramas doar cu unul. Presupusa neregula se zice ca s a produs,in timpul programului CIM ului incetat.
Nu este chiar asa .... daca nu ati anuntat ca aveti flotant, atunci angajatorul a mentionat corect instanta de judecata ...
Declinarea competentei are si text de lege ... Codul Muncii, art. 275 : Dispoziţiile prezentului titlu se completează cu prevederile Codului de procedură civilă.