avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere pfa

Bună, am fost astăzi la registrul comerțului în legătură cu radierea pfa și mi sa spus ca codurile caen sau schimbat în 2007 fata de 2005 când am fost înregistrat ,cu un caen principal și 3 caen secundare.Din 2007 unele coduri caen sau mutiplicat,de ex. din un singur cod caen sau făcut 3 coduri caen.La mine cele 3 coduri secundare sau făcut 9 coduri caen,doar cel principal a rămas 1 ca și în 2005 la deschidere.În rest ce pot sa va spun decât ca cei cu datori mari la statul român rămân activi,iar cei mici cu taxele plătite la zi li se închide firma pt.niște coduri caen (prea multe zic ei).Ăsta-i Romania,nu știu care e scopul final al conducătorilor noștri. Probabil sa distrugă clasa de mişloc din românia,diferența dintre bogați și săraci se va adanci .O seara plăcută!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:09, 17 Aprilie 2019
Trebuia sa fi urmarit ca prin 2008 s-a schimbat intreaga lista cu coduri caen si era o operatiune gratuita facuta in acea perioada de catre registrul comertului prin care la cerere va reactualizau ce coduri aveati dumneavoastra autorizate pe pfa si va dadeau si un certificat constatator. Apoi vedeati usor ce trebuie sa faceti acum, in aplicarea acestei legi din 2016 pentru care vi s-a radiat automat pfa-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - trecerea la norma de venit - 6201 vs. 6202 manutmu manutmu Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Persoana cu doua calificari, pfa pentru una dintre calificari, doreste pfa si pentru a doua calificare. cum e mai bine? inca un pfa sau e mai bine srl? ContSters196669 ContSters196669 Buna ziua! Am infiintat in 2006 un PFA cu cod CAEN [b]4782 [/b]Comert cu amanuntul al textilelor, imbracamintei si incaltamintei efectuat prin standuri, ... (vezi toată discuția)