Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului.Vezi agenda evenimentului și participă →
Buna seara!As avea si eu o intrebare.As dori sa particip la o licitatie pentru un imobil executat silit de catre banca...ideea este ca din cate am inteles proprietarul este in proces cu banca(credit ipotecar in franci)din cate spune proprietarul executorul nu avea dreptul sa il scoata la licitatie...termenele de judecata au fost amanate....deci inca nu s.a dat un verdict....este posibil sa fie scos la licitatie in felul asta.....si in cazul in care sa zicem....l.as achizitiona prin licitatie,iar proprietarul s.ar judeca incontinuare cu banca si ar castiga...ce s.ar intampla ?Ar deveni nul contractul de cumparare cu mine?Eu as primi banii inapoi de la banca??
Daca se anuleaza formele de executare, se va anula si Actul de adjudecare si este posibil sa pierdeti bunul dupa care este nevoie de un alt proces pentru a recupera banii.