avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara!As avea si eu o intrebare.As dori sa particip la o licitatie pentru un imobil executat silit de catre banca...ideea este ca din cate am inteles proprietarul este in proces cu banca(credit ipotecar in franci)din cate spune proprietarul executorul nu avea dreptul sa il scoata la licitatie...termenele de judecata au fost amanate....deci inca nu s.a dat un verdict....este posibil sa fie scos la licitatie in felul asta.....si in cazul in care sa zicem....l.as achizitiona prin licitatie,iar proprietarul s.ar judeca incontinuare cu banca si ar castiga...ce s.ar intampla ?Ar deveni nul contractul de cumparare cu mine?Eu as primi banii inapoi de la banca??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se anuleaza formele de executare, se va anula si Actul de adjudecare si este posibil sa pierdeti bunul dupa care este nevoie de un alt proces pentru a recupera banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am adjudecat un apartament prin executare silită și am achitat jumătate din preț. mai am 20 de zile până trebuie să pun diferența, dacă renunț ce se va întâmpla cu bănuții mei? Curelaru r Curelaru r Buna ziua Am adjudecat un apartament prin executare silită și am și achitata jumătate din el și mai am 20 zile pana ce treb sa pun diferența Pers ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie PaulaGheorghita PaulaGheorghita Buna ziua, Sunt interesata sa achizitionez un apartament scos la licitatie datorita neplatei ratelor la banca (BCR). Licitatia va avea loc pe 11 decembrie, ... (vezi toată discuția)
Pasii urmatori castigarii unei licitatii de imobil !!!??? danichirila danichirila Buna ziua, sunt castigatorul unei licitatii de apartament la care am participat la o banca de prestigiu. Dupa adjudecare ma confrunt cu urmatoarele probleme: ... (vezi toată discuția)