În urma unui partaj judiciar cu sora mea, am obținut apartamentul și i-am plătit sulta datorată, însă ea nu vrea să meargă la notar pentru a da declarație în acest sens. Ce e de făcut în acest caz?
In urma unui partaj judiciar cu sora mea am obținut apartamentul și i-am plătit sulta care i-se cuvenea . Am făcut intabularea și cadastru , dar la sarcini apar cu sulta . Mă afectează cu ceva acest lucru ?Ce este de făcut in acest caz , ținând cont că sora mea este de rea credință și nu vrea sa meargă la notar ptr a da o declarație ca a primit sulta ? Multumesc anticipat ptr răspunsuri .
Sulta care i se cuvenea trebuia platita in fata notarului ,notar care mai apoi radia sulta din cartea funciara. Va trebui sa va judecati cu sora dumneavoastra si sa dovediti ca ati platit sulta ce i se cuvenea.
Plata sultei
valtraudi
buna seara,va rog sa-mi da-ti un sfat referitor la plata sultei.eu nu sant in tara si ar putea o alta persoana sa plateasca sulta in locul meu ?se poate fara ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire
hlli
Renuntare la mostenire.
Am o singura sora care traieste in Canada. Mama noastra a decedat de curand. Sora mea doreste sa renunte la mostenire. Nu avem ... (vezi toată discuția)