avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat- sotul meu a fost oprit in trafic cu masina si testat pentru alcool, iar rezultatul a fost de 0,77 in aerul expirat, i sa luat si sange si banuiesc ca valoarea a iesit mult mai mare. i sa retinut permisul si i sa intocmit dosar penal, va rog sa ma ajutati - va mai putea conduce , ce pedeapsa risca si cum pot sa il ajut, ce acte trebuie pentru dosarul penal, multumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 21 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Daca doriti celeritate, mergeti in primul rand la organul de up si solicitati sa platiti contravaloarea probelor biologice.
Cat dureaza cercetarile are dreptul de conducere suspendat.
Daca o sa fie trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oprit de poliție, ajutor Paul818 Paul818 Buna seara! Un văr a fost oprit de poliție și a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost de 0,43 % și apoi dus la IML. Ideea e că a trecut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua .in data de 30 sept am fost implicat într-un accident ... Danielo massaro Danielo massaro Buna ziua .In data de 30 sept am fost implicat într-un accident rutier fara victime doar că am avut o alcoolemie de 1.1 la mie in aerul respirat.problema ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)