avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victimă, recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victimă, recuperare permis

Buna ziua! Pe 1 iunie 2018 am avut un accident din care a rezultat ranirea usoara a fiicei mele .au fost necesare 8 zile de spitalizare( nu a depus nimeni plangere)si cazul s a clasat .in ordonanta primita se specifica : fapta nu este prevazuta de legea penala: s-a transmis o copie atat mie cat si catre IPJ Brasov in vederea stabilirii unei sanctiuni contraventionale.
As vrea sa va intreb ce trebuie sa fac ca sa imi recuperez permisul?
Ultima modificare: Marți, 23 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Claudia38 , utilizator 22:25, 22 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Accidentul de circulație s-a produs datorită nerespectării unei/unor prevederi din OUG nr. 195/2002 și/sau Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002.
Dacă abaterea de la normele rutiere care a cauzat producerea accidentulu este sancționată prin suspendarea dreptului de a conduce pe drumurile publice vi se va aplica această sancțiune contravențională
ing. Ioan Ciobanu
Cauza producerii accidentului este neadaptarea vitezei la condițiile de drum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile dacă nu există un proces verbal de constatare a vreunei contravenții? Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile in situatia in care nu exista un proces verbal de constatare a vreunei contraventii? (vezi toată discuția)
Suspendare permis 180 de zile in baza art 48 oug 195/2002 GoldenLiar2 GoldenLiar2 Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu o intrebare destul de clara, dar sunt extrem de stresat pe tema asta. Am avut in Decembrie un accident rutier care s-a ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu vatamare din culpa isis07 isis07 Buna ziua. Saptamana trecuta, masina sotului meu a derapat si a ajuns pe contrasens, unde a fost lovita de o dubita in care calatoreau 5 persoane. Singura ... (vezi toată discuția)