avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Am primit decizia de pensionare anticip.cu 1.11.2009,nu am comunicat decizia de incetare a rap.de munca,nu am predat,cum procedez cu lunile lucrate nov.si dec.09,intrucat doresc sa mi se emita decizie de incetare cu 1.01.2010,in 2010 daca mai lucrez cum voi fi platita ca nu pot cmula pensia cu salariul?/bugetar
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:33, 23 Noiembrie 2009
1. Daca este decizie pentru pensie anticipata partiala, vedeti ca la litera D scrie urmatoarele:
"Plata drepturilor se va face cu data de........... la adresa...".
2. Este necompletata data de plata a drepturilor pana cand dvs. duceti la Casa de Pensii Decizia de incetare a CIM, vizata de ITM si atunci veti fi pus in plata.
3. Puteti sa lucrati cat puteti si cat va accepta angajatorul. Decizia de pensie ramane valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de pensionare deea_nov deea_nov Buna seara. Ma aflu in urmatoarea situatie si am nevoie de un sfat. O angajata primeste in urma depunerii dosarului pentru pensie anticipata decizia de ... (vezi toată discuția)
Inchidere carte de munca la pensionarea anticipata vinalcoolbacau vinalcoolbacau Buna ziua. Sunt foarte nedumerita cu aceasta problema si va rog mult sa ma ajutati. Un salariat al nostru a cerut incetarea activitatii in vederea pensionarii ... (vezi toată discuția)
Incetare activitate--pensie anticipata loredanaelena loredanaelena buna seara va rog sa ma lamuriti cu o probleama\"un salariat si-a depus dosarul ptr pensie anticipata cu 02.11.2009 si acum am primit de la casa de pensii o ... (vezi toată discuția)