avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Alcoolemie in sange 1.01
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Alcoolemie in sange 1.01

Ce trebuie sa faca de acum incolo? stiind ca la analize a iesit 1.01 la a doua proba.
Trebuie platite analizele? Unde? Are dosar penal?
De unde aveti aceasta informatie?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

De unde aveti aceasta informatie?

De la cineva din poliție, ni s-a spus ca au venit analizele si ca a ieșit 1.01 in sânge. Acum nu stiu ce e de facut mai departe. Mulțumesc
In aerul expirat ce valoare a avut?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

In aerul expirat ce valoare a avut?

0.60
Cat a trecut intre depistare si prelevarea primei probe biologice?

Alte discuții în legătură

Salut am fost depistat de poliția rutieră fumat la volan Ghita000 Ghita000 Tin sa spun ca nu am alte antecendete sau coada.,am fost depistat cu 2 grame la mine pentru consum propriu mi sa facut test de tip drug test si a iesit ... (vezi toată discuția)
Pe ce perioada voi avea permisul suspendat Vionelv Vionelv Am baut seara ,iar a doua zi la 10 am plecat cu masina ,am mers sa bag combustibil si iesind din peco ma oprit politia,unde a rezultat ca aveam o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Ridicare permis Florica stefi Florica stefi Daca mi s-a ridicat permisul pt alcoolemie, cum pot scapa de urmărirea penală? Sau trebuie sa astept rezultatul la sânge? In aer e de o.50. Care se fi cea ... (vezi toată discuția)