avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1264 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Primă de Paște
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Primă de Paște

Bună ziua! Aș vrea să știu dacă este legal ca la acordarea primei de Paște să primesc o sumă mai mică, deoarece am avut concediu medical, pe care nu mi l am luat pentru că așa am vrut eu. M ar interesa și o lege care să dovedească răspunsul dumneavoastră. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 24 Aprilie 2019
Este corect, numai daca in actele societatii (ccm, regulament intern,. procedura de acordare etc.) este prevazuta acordarea primei in functie de perioada efectiv lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de craciun pt femeile insarcinate? Miluca Boldan Miluca Boldan Buna ziua, Am si eu o mica intrebare, daca sunt insarcinata, am dreptul sa primesc prima de Craciun? Multumesc. (vezi toată discuția)
Poate beneficia un salariat aflat in incapacitate temporara de munca de adaos de pasti conform ccm? cristina69 cristina69 Buna ziua. As vrea sa stiu daca un angajat aflat in incapacitate temporara de munca (de aproximativ un an) care a fost concediat in baza art. 65 C. muncii ... (vezi toată discuția)
Legal sau nu? vivi23ro vivi23ro eu sint in concediu de crestere copil dar am vb cu colegele la lucru ca mai nou si la concediu medical luat sau la zilele se somaj tehnic se taie cite 1-3 zile ... (vezi toată discuția)