avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incetare CIM la data pensionarii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incetare CIM la data pensionarii

Buna ziua,

Am un angajat care astazi mi-a trimis Decizia medicala asupra incapacitatii de munca (capacitate pierduta in totalitate, gradul II revizuibil) emisa cu data de 24.04.2019.
Pot sa-i incetez contractul de munca conform art. 56/1/ lit c) incepand cu data de astazi, 25.04.2019?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 25 Aprilie 2019
Da, puteti face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu capacitate de munca pierduta mirusaby mirusaby Buna ziua,am si eu urmatoarea speta: Un salariat a fost in concediu medical si i s-a eliberat decizia medicala asupra capacitatii de munca , decizi in care ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala hogye lavinia hogye lavinia Ce pasi trebuie sa intreprinda o societate dupa ce primeste de la angajat decizia medicala de incapaciate de munca ? (vezi toată discuția)
Decizie medicala asupra capacitatii de munca ContSters137621 ContSters137621 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - o salariata are un numar de 55 zile calendaristice de concediu medical din care 30 zile sunt ... (vezi toată discuția)