avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Doresc sa stiu ce prevede legislatia cu privire la indemnizatia de crestere a copilului si daca se preconizeaza o schimabare in perioada imediat urmatoare. Mai precis, se zvoneste ca din 2020 indemnizatia va fi in cuantum de 60% din salariu brut in primul an al copilului si 30%, in al doilea. Este destul de ambigua exprimarea si nu-mi dau seama daca se refera la situatia in care reiei lucru si primesti atat indemnizatia cat si salariu. Multumesc
Cel mai recent răspuns: 1603gabriela , utilizator 08:11, 27 Aprilie 2019
Pe zvonuri cam greu sa ne dam cu parerea ...
Zvonul era din presa. Si da, nu contez foarte mult pe ce scrie in unele publicatii. Tocmai de aceea am si intrebat.
Cand va aparea un proiect de act normativ , atunci cred ca putem discuta , pana atunci este prematura o astfel de discutie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Am auzit ca din data de 01. ianuarie 2005 concediu pentru cresterea copilului o sa fie 3 ani si indemnizatia 10 000 000 lei. Daca paote sa ma ajute cineva ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil 2018-prezent minciuna si inselatorie din partea sotiei ovidiumarianmihai ovidiumarianmihai Buna ziua, In data de 8 mai 2018 s-a nascut copilul. La scut timp sotia si-a facut un cont pentru primirea alocatiei. In decursul timpului mi-a relatat ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Atar89 Atar89 Buna ziua. As dori sa stiu modul de calcul si care ar fi cuantumul aproximativ al indemnizației de crestere copil pe care urmează să-l primească sotia mea ... (vezi toată discuția)