avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Romania permite cetetanie tripla?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Romania permite cetetanie tripla?

Trăiesc in SUA, unde am obținut cetățenia, de origine sunt din Serbia, din părinți romani. Asi vrea sa aplic pentru cetățenia romană, fără domiciliu.
Îmi puteți spune dacă statul roman îmi va permite a treia cetățenie.
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:09, 29 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Statului roman nu-i pasa cate cetatenii aveti, puteti avea si sapte. Singura opreliste este sa nu puteti renunta la cetatenia romana daca nu aveti alta cetatenie sau nu aveti garantia ferma ca veti primi alta cetatenie, devenind astfel apatrid.
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Azil - renuntare la cetatenia romana sorinmuresanu sorinmuresanu as vrea sa renunt la cetatenia romana,pt ca consider ca statul roman nu imi garanteaza protectie,o viata decenta,dreptul la o justitie impartiabila.As putea ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romana si spaniola elenamarica10 elenamarica10 Buna ziua, Numele meu este Maria, sunt cetatean roman, locuiesc in spania de peste 10 ani si sunt casatorita cu un cetatean spaniol. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
După ce renunți la cetățeniea română mai poți fi găsit in vreo bază de date ? slulian slulian După ce renunți la cetățeniea Română mai poți fi găsit in vreo bază de date . Sau cum poti demonstra ca ai avuto la vamă fară avea un act de ... (vezi toată discuția)