calin_tm 
	    	Utilizator

calin_tm 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Catalina.Drg	                   

Buna ziua,
Am terminat in iulie 2017 ciclul de studii superioare la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor, in cadrul ... (vezi toată discuția)
	                    Catalina.Drg	                   

Buna ziua,
Am terminat in iulie 2017 ciclul de studii superioare la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor, in cadrul ... (vezi toată discuția)

STDF10014310	                   

Buna ziua,
Sunt licentiat in domeniul ingineriei civile si lucrez in IT ca software tester.
Am auzit ca s-a extins deducerea de impozit pentru cei care ... (vezi toată discuția)
	                    STDF10014310	                   

Buna ziua,
Sunt licentiat in domeniul ingineriei civile si lucrez in IT ca software tester.
Am auzit ca s-a extins deducerea de impozit pentru cei care ... (vezi toată discuția)

elenae	                   

Va rog sa ma lamuriti daca puteti in aceasta problema:
sunt analist programator ajutor la un grup scolar mentionez ca am facut un curs de analist programator, ... (vezi toată discuția)
	                    elenae	                   

Va rog sa ma lamuriti daca puteti in aceasta problema:
sunt analist programator ajutor la un grup scolar mentionez ca am facut un curs de analist programator, ... (vezi toată discuția)