avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cesiune dupa cesiune a unui contract de credit
Discuție deschisă în Executare silită

Cesiune dupa cesiune a unui contract de credit

Buna ziua! Va prezint pe scurt o speta: credit contractat in 2008, achitat rate pana la inceput de 2010; ulterior, banca il cesioneaza unei firme de recuperari creante in 2013, firma pune poprire pe veniturile debitorului in octombrie 2015 (poprirea fiind pana in iunie 2016). Din iulie 2016 debitorul isi schimba domiciliul in alta localitate (poprirea inceteaza), iar in decembrie 2018, firma de recuperari creante cesioneaza altei firme de recuperari creante datoria respectiva, acum (martie 2019) noua firma de recuperari a obtinut sentinta de pornire a executarii silite. ce sanse de castig sunt in cazul unei contestatii la executare? Cu ce pot argumenta? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2019
narcisa_salbatica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:04, 2 Mai 2019
Doar sa invocati prescriptia va poate ajuta daca s-a prescris.
Restul aspectelor trebuie analizate în concret de avocat.
Dacă nu aveti dreptul la baza nu cred ca va puteti descurca.
Ar trebui studiate actele. Posibil nici prescriptia sa nu fi intervenit avand in vedere ca s-a achitat pana in 2016. Contestatia trebuia formulata in 2015. Incercati sa mergeti cu actele spre studiu si apoi vedeti ce sanse sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare firma recuperare ContSters215676 ContSters215676 Buna seara. Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul prezentat mai jos. Un credit de nevoi personale luat in august 2008 si scadent in 2016 cf ... (vezi toată discuția)
Executare silita salar suciu_diana suciu_diana Buna ziua, S-au primit la firma o poprire pe salariu lunar unui angajat, însă s-au observat că dosarul executor este din 2016, iar sentința care sta la ... (vezi toată discuția)
Este inselaciune? adrian-farcas adrian-farcas Buna ziua In 2006 am luat 2 credite de nevoi personale la cateva luni distanta unul de altul. Au fost platite cateva rate la fiecare iar mai apoi nimic. ... (vezi toată discuția)