avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita salar
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita salar

Buna ziua,
S-au primit la firma o poprire pe salariu lunar unui angajat, însă s-au observat că dosarul executor este din 2016, iar sentința care sta la baza acestuia din 2015.
Atâta timp cât există dosar de executare silită mai funcționează ceva prescripție sau nu? Practic, firma va face reținerile din salariu indiferent de vechimea debitului, in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:10, 11 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia să facă contestație debitorul.
Acum nu mai are ce sa faca daca a iesit din termen.
Trebuia mers urgent cu actele la avocat.
Ultima modificare: Luni, 10 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Chiar daca ar fi prescris, nu puteti dvs. in calitate de tert poprit sa interveniti. Debitorul trebuie sa depuna contestatie in termen de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune dupa cesiune a unui contract de credit narcisa_salbatica narcisa_salbatica Buna ziua! Va prezint pe scurt o speta: credit contractat in 2008, achitat rate pana la inceput de 2010; ulterior, banca il cesioneaza unei firme de recuperari ... (vezi toată discuția)
Executare silita poprire venituri mihaelaramona mihaelaramona Am fost executata silit in luna februarie 2014 si mi s-a pus poprire pe un card pe care nu efectuez nici un fel de operatiuni pentru ca la acest moment nu am ... (vezi toată discuția)
Anulare cerere de contestatie arlette arlette buna ziua In Oct.2015 am depus o contestatie in anulare la tribunal.In ian 2016 instanta stabileste taxa de timbru pe care am achitat-o si depus.De atunci au ... (vezi toată discuția)