avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... CM MEDICAL DUPA CCC
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

CM MEDICAL DUPA CCC

BUNA ZIUA , In a doua luna dupa ce m-am intors din CCC am avut CM . este corect sa calculezi brutul de pe prima luna , sa adaugi indemnizatia de pe ultimele 5 luni si sa iei impozit pe tot. ei imi impoziteaza indemnizatia de 1800 care imi intrau pe card. Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical luat imediat dupa ccc? orora orora Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza concediul medical cu cod 01 imediat dupa CIC. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia de crestere copil ? ... (vezi toată discuția)
concediu medical antoniax antoniax buna ziua, spuneti-mi va rog cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: m-am intors din CCC in 12 aprilie 2014 dar luna viitoare va trebui sa stau in CM ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului medical după ccc Ania-Ioana Ania-Ioana Buna ziua, va rog să mă ajutați cu o nelămurire. M-am întors la muncă în luna August 2017 și am intrat în concediu medical. Pentru a calcula salariu ... (vezi toată discuția)