avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am achitat un avans pentru execuție mobilă unei ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am achitat un avans pentru execuție mobilă unei firme aflate acum în insolvență, care nu mi-a livrat comanda. Nu apar în lista creditorilor, cum pot să-mi recuperez paguba?

Buna ziua

Am achitat in data de 30.10.2018 suma de 3000 ron , reprezentand avans mobila. Firma Ispal Iasi a intrat in insolventa si nu a livrat mobila nici in ziua de azi 3.05.2019
Intrebare
De ce nu apar in lista creditorilor ?
Cum pot sa-mi recuperez paguba?
link [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 10 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DonaldAlex , utilizator 07:16, 25 Mai 2019
Buna ziua, as dori sa stiu daca ati rezolvat problema cu ispalul? pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie
Va multumesc
Buna ziua
Da am rezolvat, am mobila acasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Inscriere in dosar de insolventa lenu_ro lenu_ro va rog daca puteti sa ma ajutati: Am un debitor, soc. com., care are o suma ff mare de achitat. am vb cu dinsii, i-am rugat sa achite debitul... degeaba. am ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala axellcom axellcom In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila ma duc la un executor care pe baza deciziei ma inscrie in nus ce tabel zicandu-mi ca intai e Banca , Statul si ... (vezi toată discuția)