avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA fara act de studii in domeniu
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA fara act de studii in domeniu

Buna ziua!
As dori sa imi deschid un PFA pentru a putea lucra in domeniul IT, site-uri web, aplicatii mobile.Momentan inca sunt student si nu am diplome in acest domeniu.Se poate crea?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: danhaiduc , utilizator 14:57, 24 Mai 2019
Nu sunt avocat sau jurist, asta e doar informal.

Din cate am vazut pe acest forum, depinde concret unde depui dosarul. Unii te refuza, altii nu, pe acelasi cod CAEN.

Cred ca o diploma potential utila este cea de absolvirea liceului - note mari la info :)

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in it (caen 6202) TomSlayer TomSlayer Buna ziua, as dori sa devin pfa in domeniul web (cod caen 6202) Dupa o vizita la Registrul comertului am aflat ca am nevoie de un act de certificare al ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru webdesign, printdesign si cam tot ce tine de online purcelo purcelo Buna ziua, Doresc sa imi deschid un PFA pentru serviciile pe care le ofer in domeniul IT. Aici intra design de site-uri, consultanta IT, design de afis, ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6202 Adi1988 Adi1988 Bună tuturor! Vreau sa îmi deschid un PFA, m-am gândit la codul caen 6202. Precizez ca am doar liceul făcut la specializarea matematica-informatica, deci ... (vezi toată discuția)