avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Durata mandat presedinte. Termen
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Durata mandat presedinte. Termen

art. 46 ART. 46
(1) La adunarea proprietarilor în vederea constituirii asociației de proprietari, proprietarii vor
alege dintre cei prezenți un comitet executiv format din președintele asociației de proprietari și un
număr par de membri, precum și un cenzor sau o comisie de cenzori și vor hotărî numărul
membrilor acestora și durata mandatelor lor. Alegerea acestora se face cu jumătate plus unu din
numărul proprietarilor prezenți. Durata mandatelor nu poate fi mai mare de 4 ani și pot reînnoite.
Daca un presedinte /cenzor este ales inainte de intrarea in viguare a legii 196 de 10 ani, care este data de la care curge durata mandatului?
Daca admnistratorul nu si-a afisat la avizier atestatul sau acesta este din 2013, la ce data isi v-a reinoii atestatul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 10 Mai 2019
Adam Grecu cand am citit prima data raspunsul de la 10-59 era cu totul altul. In el mentionati unde am citit eu ca admnistratorul este nevoit sa isi afisese atestatul. Ca mie mi -ar conveni daca angajatorul mi-ar afisa toate actele? De aceea v-am scris art. 64 (8). Daca dv ( sau altcineva ) v-ati reeditat continutul e ok. intrebarea mea a fost data de la curge 4 ani de zile pentru mandatul presedintelui/cenzor. Dumneavostra mentionati data cand are loc AG. Daca timp de 4 ani de zile in AG nu se va pune in discutie durata mandatului, atunci ce se intampla? Acel presedinte/cenzor va fi in continuare pana cand nu mai este proprietar sau sa va duce pe alte meleaguri.

PS am constat ca uneori cineva mai intra pe conturi si scrie in numele altora. Sau creeaza un cont in anul 2019 , dar spune ca este creat in 2012 cont, De aceea am mentionat sau alcineva).
Va rog sa nu imi mai raspundeti ,
contsters111 a scris:

.....
PS ....
Va rog sa nu imi mai raspundeti ,

Regulament Forum Avocatnet.ro

2.15. Nu ne plac remarcile paternale, adică acele remarci făcute de către utilizatorii obişnuiţi care se erijează în conducători, prin observații referitoare la cine și cum ar trebui să posteze. Nu trebuie uitat faptul că cei desemnaţi să facă ordine sunt moderatorii desemnați în forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul de bloc botezclaudia botezclaudia Unde se poate reclama faptul că administratorul de bloc și nici comitetul nu vor să afișeze copii după atestatul și calificarea administratorului? Noi, ... (vezi toată discuția)
Mandatare presedinte al unei asociatii de proprietari Aqwerty12345 Aqwerty12345 Buna ziua! In baza noii legi 196/2018 privind asociatiile de proprietari, in cazul infiintari unei asociatii noi, adunarea generala a proprietarilor trebuie ... (vezi toată discuția)
Ce lege obliga asociatia de proprietari sa afiseze adresa de email si nr. de telefon? gev gev Deoarece asociatia de proprietari refuza sa afiseze adresele de email si numerele de telefon ale presedintelui asociatiei si cenzorului, spunand ca nu ii ... (vezi toată discuția)